Parkeerplaats vreemdgaan met: volleGracexx uit ,

volleGracexx

 • Naam: volleGracexx
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ondervinden lingerie en jurkjes geniet ik van. Ik ben behoorlijk extravagant en ik word dikwijls met argusogen bekeken. Het doet mij weinig en ik voel mij sexy in latex en leer. Ik heb ook een passie voor vastbinden. Alles heb ik in mijn kast ervoor liggen en het wordt tijd dat ze weer tevoorschijn gehaald worden.

Over jou: Net als ik geniet je van vastbinden een speeltjes. Een man met een zacht karakter ben je niet. Ik geniet van macho knapen die de leiding nemen. Leer en latex doet ook iets met jou.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author