Parkeerplaats vreemdgaan met: SaskiaGedaan uit Breda, Noord-Brabant

SaskiaGedaan

 • Naam: SaskiaGedaan
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 65 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Breda
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben Saskia, een nog behoorlijk actieve mokkel, ik werk full time en daarnaast geniet ik van het leven. Ik vind het heerlijk om samen met m’n meiden (beide uitwonend) iets te ondernemen, uit of thuis en de rest van Nederland te bewonderen, een terrasje te pakken of gewoon thuis te genieten. Ik bekijk het leven met een positieve blik en ik kan zeker van mezelf zeggen dat chagrijnig zijn daar zeker niet in past.

Over jou: Ben jij degene die ook geniet van leuk uit eten, lekker wandelen, samen naar een concert / theater gaan of gewoon lekker chatten, dan ben jij degene die ik zoek. We zijn waarschijnlijk al wat ouder maar nog zeker actief.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author