Parkeerplaats vreemdgaan met: oOolijfje uit Reningelst, West-Vlaanderen

oOolijfje

 • Naam: oOolijfje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 18 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: West-Vlaanderen
 • Woonplaats: Reningelst
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Dag lekkere singles van het land! Mijn naam is Olivia en ben 18 jaar. Ik zit op school en woon thuis bij mijn mama. Mijn ouders zijn sinds enkele maanden alleenstaand. dus het is de laatste tijd een beetje chaotische geweest thuis. Ik heb zelf een tijdje bij mn beste schatje geslapen omdat het thuis niet te houden was. Nu mn ouders uit elkaar zijn valt het zeker mee, maar soms reageert me mama meer af op mij.

Over jou: beetje lullig, maar toen mn ouders uit elkaar gingen, heeft mijn vriend het ook met me uitgemaakt. hij werd mijn afwisselende stemming zat vanwege dat gedoe met mn ouders. Lekkere vriend had ik die me blijkbaar niet kon steunen.
Maarja, ik geniet niet van alleen zijn en ben dus op zoek naar iemand die niet zo spoedig wegloopt zodra het te heet word onder de voeten….

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author