Parkeerplaats vreemdgaan met: Liann uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

Liann

 • Naam: Liann
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 32 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Voor mijn studie verhuisd van Turnhout naar Brussel, sindsdien ben ik hier blijven hangen. Het is een leuke stad, maar een beetje te frans voor mij. Ik woonde tijdens mijn studie met 3 meiden, kamergenoten. Nu woon ik al enkele levensjaren op mijzelf, maar heb in de tussentijd niet gedate. Mijn hoofd zit soms weer in Turnhout, waar ik meer personen ken, en alles gezelliger was dan hier. Maar ik wil niet zomaar de moed opgeven, dus Brussel, ik geef jou nog een kans en anders ga ik buiten de stad zoeken

Over jou:

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author