Parkeerplaats vreemdgaan met: Kobalt2013 uit Tilburg, Noord-Brabant

Kobalt2013

 • Naam: Kobalt2013
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Tilburg
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben op zoek naar hete avonturen, niet naar een verhouding. Bij een goede vonk zal ik alles uit de kast trekken om je helemaal te vermaken. 😉

Over jou: Ik ben op zoek naar gezellige, goed hete personen die ook wat meer willen en dat met mij beleven. Graag in de buurt van Tilburg, mits je bereid bent om ver te reizen. Een eventuele vonk vind ik persoonlijk zeker prettig. Ik wil eerst kennismaken met je profiel en plaatje. Beelden zeggen meer dan woorden, helaas is niet iedereen hier de persoon die hij/zij zegt te zijn.

Even mijn spelregels op een rijtje:
– Geen rokers! (of in ieder geval niet met mij in de buurt)
– Geen personen zonder plaatje, tenzij je mijn nieuwsgierigheid dermate opwekt.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author