Parkeerplaats vreemdgaan met: Frdriique uit Herent, Vlaams-Brabant

Frdriique

 • Naam: Frdriique
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Herent
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo, makkelijk in de omgang, gevoelig griet, en heel romantisch persoon. Ik ben zeer aandachtig naar mijn familie en geliefde, en ook ben ik gezinsgericht griet. Ik ben een heel nuchter persoon en ik wil gewoon van het leven genieten.

Over jou: Ik ben hier om kennis te maken met een interessante, vriendelijke, eerlijke en oprechte man, die vrouwen blij kan maken. Hij zou van me moeten houden en een gelukkig en sterk gezin willen opbouwen.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author