Parkeerplaats sexdating met: VolenTrots uit Leeuwarden, Friesland

VolenTrots

 • Naam: VolenTrots
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Leeuwarden
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: dik
 • Ogen: bruin
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ja ik ben dik, maar daardoor niet bleu zoals meer vrouwen van mijn postuur. Ik geniet van het leven en vind het heerlijk om lekkere dingen te doen. Alleen mis ik af en toe een man. Ik heb zeker af en toe een one night stand maar gewoon wat meer diepgang lijkt mij toch zeker fijn. Dus geniet je van een pondje meer? Reageer!

Over jou: lol, Tattoos vind ik een pre en je bent gewoon lekker gek! zeker wat meer inhoud dan alleen maar een keertje pezen!

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author