Parkeerplaats sexdating met: Vogelvrijer uit Marknesse, Flevoland

Vogelvrijer

 • Naam: Vogelvrijer
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Flevoland
 • Woonplaats: Marknesse
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn leven heb ik aardig op de rails gekregen naar een stormachtige romance. Gelukkig is dit alweer 4 jaar geleden. in de tussentijd heb ik waarschijnlijk niet stil gezeten. Af en toe een date met iemand die ik ken is vaak zeker leuk, maar intiem zijn vind ik toch wat ongemakkelijk. Iemand nieuw ondervinden kennen lijkt mij spannender en een soort van spannende ontdekking. Ik ben zeker een type die open direct is en erg spoedig intiem wil zijn.
Kun je dat aan?

Over jou: Ik ben op zoek naar een intieme man. die niet op zoek is naar een vaste romance, maar gewoon leuk een aantal keren wil daten. Hoe intiem je wil zijn, hangt helemaal van jou af. Voor mij is niets te gek en wil vaak zeker wat nieuws te ondervinden en ontdekken

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author