Parkeerplaats sexdating met: Sazules uit Antwerpen, Antwerpen

Sazules

 • Naam: Sazules
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Antwerpen
 • Woonplaats: Antwerpen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een creatieve en impusieve wijfie op zoek naar spannende mooie contacten. Dit is open nieuw voor mij, maar ben zeker heel geinteresseerd wat ik hier ga tegenkomen. Ik ben een paar jaar geleden vanuit Amsterdam naar Antwerpen verhuisd voor mijn baan als Makeup artist. Ik reis dus best meer met mijn koffer vol met makeup. Ik werk meer met professionele dansers en acteurs.

Over jou: Ik ben zelf ruimdenkend creatief en zoek ook een creatieve man die mij spannende inspiratie geeft. Ik ben niet persé op zoek naar een romance, maar wil zeker graag daten en kijken hoe dat verder afloopt

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author