Parkeerplaats sexdating met: Lisa78 uit Deventer, Overijssel

Lisa78

 • Naam: Lisa78
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 35 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Deventer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo heren, ik wil mezelf graag voorstellen. dame, 35 lentes jong, wonend met mijn kat in een heerlijk appartement in Overijssel. Sfeer vind ik belangrijk en dat zie je dan ook terug in mijn gezellige, moderne appartement. Mijn karakter is te omschrijven als lief, warm, zorgzaam, gevoelig, open en eerlijk. Vertrouwen, onvoorwaardelijke liefde en respect in een gebondenheid staan bij mij bovenaan mijn lijstje van verwachtingen. Daarnaast kan ik soms erg eigenwijs zijn 🙂 Tja, helaas, ook ik ben niet perfect;)

Over jou: Reactie zonder image, verdwijnt bij mij direct in de prullenbak. Al kan je oproep nog zo leuk zijn, mijn oog wil ook wat. Uiteindelijk is het toch de combinatie van uiterlijk en innerlijk die ervoor zorgt dat mijn interesse gewekt wordt.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author