Parkeerplaats sexdating met: hogetoren uit Brussel, Het Brussels Hoofdst

hogetoren

 • Naam: hogetoren
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Het Brussels Hoofdst
 • Woonplaats: Brussel
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik kan hier schrijven hoe zwaar ik het zeker neit heb gehad na de scheiding, maar ik kan beter vertellen hoe ik er helemaal uit mijn diepe dal ben gekomen, mede door mijn dochter. Zijn is mijn grote steun en toeverlaat! En raadde mij zelfs aan een spannende maatje/liefde te vinden.
Liefde vind je nooit, maar komt op je af wanneer de tijd daar is. Althans, dat is wat mij nu is geleerd. En zo weet iedereen zeker zijn wijze spreuken aan te smeren. Zullen we gewoon met een nette lei beginnen en zien waar het schip strand?

Over jou: Hoe graag personen mij proberen te helpen met alles en nog wat, een spannende man vinden is toch iets wat ik zelf moet doen. De manier waarop boeit mij eerlijk gezegd niet zo, zolang het maar goed gebeurd en ik niet de verkeerde personen aantrek.
Ik heb een grote strijd gestreden in het verleden en nu ben ik toch toe aan een spannende frisse wind. Ben erg nieuwsgierig of ik die frisse wind hier kan vinden

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author