Parkeerplaats sexdating met: FastTraveler uit Amersfoort, Utrecht

FastTraveler

 • Naam: FastTraveler
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Amersfoort
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Met mijn baan vlieg ik de hele wereld rond! Jammer genoeg lid ik nooit wat mee van de cultuur. Het is de ene vliegveld in, shows bekijken, vergaderingen, inkopen doen en weer weg. In het begin zeker leuk, maar je hebt weinig tijd voor je familie en kennissen. En toch wil ik zeker beginnen aan een woninkje boompje beestje. Qua commando’s probeer ik het zeker steeds dichter bij huis te zoeken. Af en toe een uitschieter naar New York, maar dan plak ik voortaan een week reizen erachter aan.

Over jou: Een lange afstandsverhouding heb ik geprobeerd, met weinig hoogtepunt. Een lat-verhouding zie ik absoluut niet zitten. Ik geniet zeker van een man die alleen thuis eet. Een eigen leven hebben en programma? maar waarschijnlijk, voor enkele keren in de week vind ik meer dan fantastisch. Er zullen vast meer kinks in de kabel zitten, voor we een dergelijke verhouding in orde hebben, maar we roeien met de riemen die we hebben.

Ja, ik heb zo mijn eisen, maar daarom zoek ik ook een man die niet zozeer daar aan voldoet, maar ermee kan leven. Dan zijn we al een heel eind.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author