Parkeerplaats flirt met: Frappant uit Culemborg, Gelderland

Frappant

 • Naam: Frappant
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Culemborg
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Op zich heb ik het allemaal goed voor elkaar, ik heb een hoogtepuntvolle baan, goede vrienden, familie waarvan ik geniet, blitse vervoer, iets waar ik zeker trots op mag zijn.Een echte carriere mevrouw die er voor gaat! Maar een gebondenheid is iets wat ik nog niet heb. En dat is toch zeker een onderdeel in mijn leven wat het plaatje zeker compleet zou kunnen maken.
Ik heb me ingeschreven op diverse sites, dus het kan zijn dat ik je bekend voor kom. Helaas heb ik daar nog geen hoogtepunt mogen hebben. Hier betere kansen?

Over jou: Wat ik zoek: een mooie interessante man (niet te jong en ook niet te oud bij mijn leeftijd) die mij weet te raken, en eerlijk en betrouwbaar is. Ook carriere gericht is, maar ook tijd ruimdenkend maakt om mooie dingen te doen samen. Die geniet van een goed conversatie met eventueel een lekker glas wijn en een dito muziekje erbij, zodat we al dansend door de woonkamer kunnen dwalen. Iemand die mij weet te verrassen… Maar bovenal moet er die ene match zijn.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author