Parkeerplaats sexafspraak met: Tootsie39 uit Gouda, Zuid-Holland

Tootsie39

 • Naam: Tootsie39
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Gouda
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: middelbare school
 • Tattoo: Nee

Over mij: Zelfstandige alleenstaand mama die van het leven geniet. Ik heb als mama van 2 kinderen een druk, maar leuk leven. Ik ben al een tijdje alleenstaand, maar tot nu toe geen mooie man tegen gekomen. Ik zoek een oprechte man die met beide legs op de grond staat.
Ik geniet van koken, reizen, sauna, zwemmen en motorrijden

Over jou: Je bent oprecht, verzorgd uiterlijk en je kan overweg met kinderen

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author