Parkeerplaats sexafspraak met: SteefieXXX uit Ter Apel, Groningen

SteefieXXX

 • Naam: SteefieXXX
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Groningen
 • Woonplaats: Ter Apel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: vrijgezel mama van 2, echte monsters zijn het geworden. Maken mijn leven als mama niet al te makkelijk, maarja dat hoort erbij. Tijd voor mezelf heb ik niet vaak, maar probeer zeker vaak de kans te grijpen. Vooral als ze gaan logeren bij oma en opa. Dan neem ik alle tijd en rust voor mijzelf. Ploffen op de bank met een vinootje en geile dvd.
Ik neem alle rust, want ik ben genoeg in de weer. Voor mij is het dan relaxtijd, en het liefst zou ik twee lekkere mannenhanden in mijn nek willen hebben om mij heerlijk te masseren

Over jou: Een mooie, aardige, leuk, humorvolle, warme en betrouwbare persoon die eerlijk is, sterk in zijn schoenen staat. Romantische ingesteld. Iemand die zeker hand in hand door het bos loopt. Een geheim kluisje heeft voor de opwindend die ik alleen kan openen 😉

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author