Parkeerplaats sexafspraak met: Naughty-R3 uit Poeldijk, Zuid-Holland

Naughty-R3

 • Naam: Naughty-R3
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Poeldijk
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Na een intensieve dans-opleiding van 3 jaar nu aan de slag als danslerares. Erg leuk, en mijn woninkje is net af dus alles begint een beetje vorm te krijgen. Ik heb geen vriendje, lijkt of ik kerels niet kan binden. Wat ik zeker wil, vooral ook om dat ik ook zeker geniet van een "danspartijtje" in bed haha.

Over jou: mooie man die vooral ook van sporten geniet. Net als ik lekker vitaal bezig. Iemand die open is, dus beschikbaar om wat mee p te bouwen. En vooral lief, zorgzaam en in voor wat lekkere workouts 😉

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author