Parkeerplaats sexafspraak met: Nad10a16 uit ,

Nad10a16

 • Naam: Nad10a16
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben Nadia, heb 2 zonen en ben alleenstaand. Verder ben ik iemand die zeker graag op opwinding gaat. Ik ben afgekeurd voor werk (wegens mijn zeer zware reuma aandoening) in dienstverband dus ben voor mezelf begonnen. Motto is: waar een wil is, is een weg!

Over jou: Ik zoek een man die net als ik een doorzetter is. iemand die niet bij de pakken neer gaat zitten. Als je werkeloos bent dan zorg ik met jou samen dat je weer aan de slag kan, dus je moet daar zeker voor open staan.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author