Parkeerplaats sexafspraak met: Mariahaven uit Leiden, Zuid-Holland

Mariahaven

 • Naam: Mariahaven
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Leiden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo iedereen, Zoals je zeker hebt gezien, mijn naam is Maria. Lekker ouderwets! Ik zal maar meteen vertellen waarom ik hier ben ingeschreven. Een tijdje terug had mijn toenmalige vriend zich hier ingeschreven terwijl hij nog een gebondenheid met mij had. Bleek de meid met wie hij chatte gewoon een oud buurmeisje van mij te zijn!!

En nu ik al een tijdje vrijgezel ben, en blijkbaar geen gozer aan de haak kan slaan die mij bevalt, probeer ik het zelf ook maar eens! Ik bedoel, als mijn ex hier hoogtepunt had, moet dat mij ook zeker lukken!!!!

Over jou: Ik durf het bijna niet te zeggen…. ik wacht dus maar met spanning af

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author