Parkeerplaats sexafspraak met: Makayla1 uit Nijeveen, Drenthe

Makayla1

 • Naam: Makayla1
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 31 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Nijeveen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo! Ik ben Makayla en ik ben hier komen leven met personen die niet meer als vier kinderen hebben. Dus ik ben hun kinderverzorgster. Ik heb geen vervoer maar hoop het vlot te regelen, ik ben op zoek naar lekkere contacten.

Over jou: Ik val op knapen die een beetje een raadsel in zich hebben. Een man die weet hoe hij vrouwen moet behandelen maar ze niet maakt. Het moet echt zijn. Ik hoop dat ik mezelf helder heb gemaakt op een nette manier om op jou weg te komen haha!

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author