Parkeerplaats sex date met: littlemisssun uit Meerbeek, Vlaams-Brabant

littlemisssun

 • Naam: littlemisssun
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 22 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Meerbeek
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het schrijven van opstellen is nooit mijn sterkste kant geweest maar aangezien er hier blijkbaar iets moet staan of ze verzinnen zelf een standaard tekst, zal ik eens een poging wagen. 😉 personen zien mij vaak als een braaf griet, maar dat ben ik niet. Ik zou liever een ande imago hebben vrouwelijk, sexy en verleidelijk.

Over jou: Voila, laat me zien dat ik een sexy leuke dame ben en geen braaf chick

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author