Parkeerplaats sexafspraak met: Jellteh uit Almelo, Overijssel

Jellteh

 • Naam: Jellteh
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 25 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Almelo
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben zo bezorgd dat ik misschien niet in staat ben om de perfecte man voor mij te vinden! Maar ik heb nog steeds een klein beetje hoop spoedig bij iemand te zijn! Ondertussen wil ik gewoon op zoek naar een man die bij mij kan zijn om wat fun te hebben! Ga uit en geniet van de nacht!

Over jou: Een man die gemakkelijk is en met mij kan genieten als ik ruimdenkend van werk ben! Ik hoop dat de man ook extravert is en zo geestig dat je me laat glimlachen en comfortabel maakt als we samen zijn!

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author