Parkeerplaats sexafspraak met: girl259 uit ,

girl259

 • Naam: girl259
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 26 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: De perfecte man heb ik nog niet gevonden, ik heb zeker een paar beknopte verhoudingen gehad maar dat bleek toch niet de ware voor mij. Een tante moet zich als een prinses voelen in het bijzijn van haar perfecte man. Een kusje van de juiste man kan de hele grond doen trillen.

Over jou: Ben jij de man die zeker weet hoe hij een wijfie moet behandelen en laat jij mij voelen dat ik jouw prinses ben. Je bent lief en attent en ook op het intieme vlak weet jij precies hoe je mij moet behandelen.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author