Parkeerplaats sexafspraak met: chislaine uit Scheveningen, Zuid-Holland

chislaine

 • Naam: chislaine
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Scheveningen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik ben een jong en goed uitziende mama. Dat kan ik toch zeker zeggen? Ik heb jarenlang een normaal gezinsleven gehad. Tot mijn man vorig jaar vreemd ging. Dat was voor mij een teken aan de wand dat het anders moest. Ik ben meer met vriendinnen opgetrokken en heb een heerlijk tijd achter de rug. Alles klopt, ik ben helemaal tevreden. Op waarschijnlijk 1 ding na. En ik denk dat wij daar allemaal hier voor aanwezig zijn toch?

Over jou:

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author