Parkeerplaats sexafspraak met: CelesTte uit Beegden, Limburg

CelesTte

 • Naam: CelesTte
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Limburg
 • Woonplaats: Beegden
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: gekleurd
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben al een tijdje vrijgezel en ik merk dat dat me steeds meer tegen gaat staan. Ik wil me gewoon weer goed voelen met een aardige sexpartner aan mijn zijde, want iedereen heeft toch liefde nodig?

Over jou: Ik ben op zoek naar een gemeende man, een man met gevoel voor lol. Je moet jezelf goed onderhouden, ik zoek een man die ook een gebondenheid zoekt voor een lange tijd waarin eerlijkheid en wederzijds respect voorop staan.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author