Parkeerplaats neukdate met: SweetyyNtsha uit ,

SweetyyNtsha

 • Naam: SweetyyNtsha
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 47 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.50 en 1.60
 • Lichaamsbouw: dik
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Ja

Over mij: Vechten voor liefde, ik weet wat het is en heb dat ook zeker voor ons over. Het is zo fijn om weer eens verliefd te worden en een man lief te hebben. Een vriendschap gaat voor maar wij weten ook wat er verder nog kan komen.

Over jou: Ik wil het beste bij je naar boven halen, zodat dat ook zeker bij ons gebeurd. Ik weet wat kan en wat zou kunnen gebeuren en dat gaat voor ons echt zeker gunstig uitpakken. Denk jij aan wat ik denk?

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author