Parkeerplaats sexafspraak met: __May__ke__ uit Maassluis, Zuid-Holland

__May__ke__

 • Naam: __May__ke__
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Maassluis
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Ik lach meer en ik denk dat het erg belangrijk is. Het is te saai om de hele tijd gemeend te zijn. Ik heb van maandag tot vrijdag om 7 uur 's morgens tot vier uur werk, dus het kan saai zijn. Dus wat ik doe is trainen of joggen na het werk. Ik geniet van het gevoel om mijn oefening te doen.

Over jou: Een nette en liefhebbende man. (Lijkt zeldzaam deze dagen.) Ik zou de tijd met geliefden op een spannende plek doorbrengen, lokale gerechten proberen en meer te weten te komen over de geschiedenis en cultuur van die plekken

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author