Parkeerplaats sexafspraak met: 1001Nachten uit Hagestein, Utrecht

1001Nachten

 • Naam: 1001Nachten
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Hagestein
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Het is nu 4 maanden geleden dat ik mijn ex de deur uit heb getrapt. Elke dag vertelde hij mij dat ik de enige voor hem was, en dan ontdekken dat hij met je jongere zus gaat. Nee, dat zag ik niet aankomen.
Maar ik heb er in die beknopte tijd meer van geleerd! Ten eerste, steek niet ale je liefde en hoop in 1 man, want die bedonderd je bijna vaak. Niet negatief over alle knapen, maar de meesten gaan alleen voor de seks. En dat is ook mijn bedoeling hier op deze website

Over jou: Wees jezelf, dan kan ik tenminste een juiste oordeel over jou geven haha.
Ik ben dan niet al te kieskeurig, maar ik geniet zeker van eerlijkheid.
Ik geniet van een mooie spontane ventje , maar geen rare hobby’s hebben.
Verder vitaal, verzorgd en leuk, grappig, uitgaand.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author