Parkeerplaats sex met: Phaera uit Gent, Oost-Vlaanderen

Phaera

 • Naam: Phaera
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 27 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Gent
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Iedereen schat mij 19 jaar, het is echt niet zo! Ik ben werkelijk 27 jaar. Die leuke genen heb ik van mijn mama, daar zou je ook niet van zeggen dat ze 52 is, maar een leuke mokkel. Of zoals mijn vader zegt, zijn lekkere leukert!
Ik ben nog op zoek naar mijn lekkere leukert! ja, verhoudingen gehad en enkele dates, maar nooit echt een date. Soms ben ik TE voorzichtig en dat moet ik een beetje loslaten, anders komt het er nooit van waarschijnlijk. Hopelijk kun jij mij daarbij helpen

Over jou: JIJ bent DE perfecte man voor mij!
En daar omheen wat er in de buurt komt haha
Ik heb altijd genoeg gevraagd naar de perfecte gozer, hij zal er zeker ergens tussen zitten. zoals mijn schatje die haar vriendje aan de andere kant van het land heeft gevonden. op ieder potje past een dekseltje (dit geldt niet voor lesbiennes trouwens haha) ok heel flauw!

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author