Parkeerplaats sex met: NikkyBlueEyes uit Amstelveen, Noord-Holland

NikkyBlueEyes

 • Naam: NikkyBlueEyes
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 38 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Holland
 • Woonplaats: Amstelveen
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Een volop liefdes verhouding kun je het niet echt noemen waar ik in zit. Ik ben er niet bepaald gelukkig mee. Hij stal mijn hart, maar hij kan de vlam niet aanwakkeren om het zo te zeggen. Geen passie en vuur met de liefde. Alleen als het hem uitkomt, en om mij zwanger te krijgen, maar ik wil geen kinderen, ik gebruik anticonceptie zonder dat hij het weer. Maar omdat ik niet direct mijn koffers wil inpakken en vertrekken, leek mij een andere oplossing om eens buiten de deur te gaan zoeken, om toch nog dat geile vuur te ervaren.

Over jou:

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author