Parkeerplaats sex met: Lumi uit Wijk bij Duurstede, Utrecht

Lumi

 • Naam: Lumi
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 23 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Wijk bij Duurstede
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: bruin
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Hmm, eens zien; moeilijk hoor….ik heb denk ik van alles zeker wat, ik kan heel rustig zijn, maar af en toe ook zeker behoorlijk druk. Soms gemeend, maar vind lol ook erg belangrijk. Hangt er een beetje vanaf met wie, wat, waar etc… Ik ben zeker open en spontaan en vind het vaak leuk om spannende dingen te doen, spannende personen te ondervinden kennen en spannende vriendschappen te sluiten als het klikt.

Over jou: Het belangrijkste vind ik; mooie, en spontane personen, niet perse drukke personen. Ik heb ook zeker eens een dagje rust nodig :p personen met mooie hobbies, interesses, volgens mij hoeft dat allemaal niet honderd procent overeen te komen, zolang er maar een paar dingen zijn die je allebei leuk vind is dat ook prima, toch?

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author