Parkeerplaats sex met: HipsterChick uit Bergen op Zoom, Noord-Brabant

HipsterChick

 • Naam: HipsterChick
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Noord-Brabant
 • Woonplaats: Bergen op Zoom
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo boys van Nederland en BelgiĆ«, mijn naam is Naomi en ik werk als parttime model en actrice. Misschien hebben jullie mij zeker eens voorbij zien wandelen als figurante in GTST. Ik zit dikwijls in het decor van de Rozenboom namelijk…

Over jou: Een sexy en goed betaalde acteur….
Maar nu even realistisch, een creatieve en sexy man. En sexy gaat niet alleen om het uiterlijk!

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author