Parkeerplaats sex met: Bridgey uit Dokkum, Friesland

Bridgey

 • Naam: Bridgey
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 36 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Friesland
 • Woonplaats: Dokkum
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een eenzame tante die op zoek is naar iemand met wie ik een beetje fun kan maken. Het zou waarschijnlijk nog meer leuker zijn als we een gebondenheid zouden krijgen, maar als het zo moet zijn dan komt dat vanzelf!

Over jou: Ben je bereid een beetje tijd voor mij ruimdenkend te maken en samen te werken aan een fijne gebondenheid? Ik zal dat zelf ook waarschijnlijk doen, want alleen dan kun je samen iets moois gaan bereiken, denk je ook niet?

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author