Parkeerplaats sex met: Blueish uit Deventer, Overijssel

Blueish

 • Naam: Blueish
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Overijssel
 • Woonplaats: Deventer
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hey hey, Ik ben Jennifer. Ik kom uit Deventer en in het dagelijks leven ben ik een fysiotherapeute. Voornamelijk kom ik bij personen thuis die revalideren van een operatie en of zwaar ongeluk.
Ik woon samen met mijn kater Minoesh in een leuk flatje met leuke buren.
Ik ben een beetje te zelfstandig en te eigenwijs om aan een vaste gebondenheid te beginnen. Het lijkt me op zich zeker opwindend, maar ik denk toch dat ik het bij daten geniet

Over jou: Ik heb in mijn leven maar 3 keer een date gehad. Er zat niet echt meer leuks tussen. maar als ik ga zeggen waar ik specifiek naar op zoek ben, ben ik weer bang dat ik een heleboel jongens weg jaag, dus laten we dat maar niet doen.
Ok, er verzorgd uitzien vind ik dan zeker weer heel belangrijk.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author