Parkeerplaats sex dating met: RosieFlower uit Beert, Vlaams-Brabant

RosieFlower

 • Naam: RosieFlower
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Vlaams-Brabant
 • Woonplaats: Beert
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben echt naughty geweest sinds mijn vriend het uitmaakte! Ik heb nooit geprobeerd om te daten of heb nog een verhouding na dat incident! Ik hoopte maar dat ik nog iemand kon vinden om op zijn minst lol met me te hebben of om sex te hebben

Over jou: Je zou iets nieuws met me kunnen doen, ik wilde spannende trucs ondervinden en dat gaat over sex, ik ken maar een paar posities, dus als het mogelijk is moet je me ondervinden dat ik meer moet ondervinden! Ben je nu klaar?!

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author