Parkeerplaats sex dating met: Irene73 uit Meppel, Drenthe

Irene73

 • Naam: Irene73
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 39 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Drenthe
 • Woonplaats: Meppel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik weet nu al dat ik erg meer commentaar krijg omdat ik rook. Ik ben druk bezig ermee te stoppen. Langzamerhand vind ik het zelf ook steeds viezer. Gelukkig rook ik niet erg lang, amper 4 jaar. Ja, door stress en een foute exvriend ging dat roken zeker erg spoedig.
Maar alles heb ik alweer aardig op de rails, alleen van kerels wilde ik lange tijd niks van weten. Maar zolang geen actie krijgen? Ik ben toch geen bejaarde???

Over jou:

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author