Parkeerplaats sex dating met: iera uit Harderwijk, Gelderland

iera

 • Naam: iera
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Harderwijk
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik ben een hardwerkende tante, de tijd verstrijkt en gaat door me heen. En nu probeer ik te zien hoe geweldig de wereld is. Ik hoop iemand te vinden die echt waar is en voor de rest van ons leven bij me is, met het geven van gelukkige gedachten, herinneringen en momenten om mee door te brengen.

Over jou: Je bent geen viezerik als je de eerste dag niet om mijn contactgegevens vraagt, als je op zoek bent naar een gemeende verhouding. Als ik in de buurt was, zou ik mijn ogen niet van je af kunnen houden. Wat zou je doen als ik in de buurt was?

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author