Parkeerplaats sex dating met: Brittjjje uit Bavegem, Oost-Vlaanderen

Brittjjje

 • Naam: Brittjjje
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Bavegem
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Als je nu op mij ge vonkt hebt, dan hoop ik dat je dat gedaan hebt omdat je mij mooi en lekker vindt. Dat komt dan goed uit want ik heb een man meer te bieden Ik werk als model en daarom reis ik dus meer en ben ook zeker eens thuis in ons koude kikkerlandje. Maar dan is alleen zeker erg alleen en dan voel ik mij leeg en onbemind. Ik zoek dus een man voor een sexy tijd en als er een goede vonk is, dan kan er misschien zeker meer uit groeien.

Over jou: Jij bent een man die in is voor experimenteren en voor vooral lekker genieten.
Je bent niet zelfzuchtig, gemeend met een knipoog en je weet wat je wilt.
Je vrijt graag op de raarste tijden van de dag en je verzorgd jezelf goed.
Als dit je zeker boeit dan hoop ik spoedig iets van je te horen.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author