Parkeerplaats sex date met: Simoon1967 uit Ede, Gelderland

Simoon1967

 • Naam: Simoon1967
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 46 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Gelderland
 • Woonplaats: Ede
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: groen
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo heren van Nederland, Ik ben alweer een tijd lang alleenstaand en ik vind het zeker eens tijd worden voor een mannelijke opvulling in mijn leven. Ik ben niet veeleisend, je hoeft niet te oprecht zijn, ik geniet van lol. genegenheid vind ik erg belangrijk, jij ook.

Over jou: Ik zoek een mooie makker of man, die lief, betrouwbaar, eerlijk en leuk is en waar ik op kan bouwen. Ik geniet van aandacht en ben ook een knuffeltype. leukheid kent voor mij vele kanten, van uit eten gaan tot een weekend weg, of lekker een nachtje thuis. Ik ben gemeend maar ook leuk en geniet van lol. Interesse?? Laat maar een message achter.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author