Parkeerplaats sex date met: Jessssy uit Sint-Niklaas, Oost-Vlaanderen

Jessssy

 • Naam: Jessssy
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 24 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Sint-Niklaas
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hey hallo heren! Ik was nieuwsgierig naar deze website dus hier mijn profiel om, net als de rest een gokje te wagen!
Ik ben een 24 jarige kledingverkoopster in een groot warenhuis. Dit is alleen tijdelijk tot ik genoeg cash heb gespaard voor mijn studie in de kunst, maar ik woon op mezelf, dus moet zelf overal voor betalen. Tja helaas geen rijke ouders die mij uit de brand kunnen helpen.

Over jou: iedereen heeft het vaak over een mooie prins op een blanke paard, maar van mij mag het ook een aangename prins zijn met een goed gevoel voor lol. Ik val spoedig voor een man die mij spoedig aan het lachen kan krijgen. Ik ben ook een grote fan van Comedy Central, maar ook van caberatiers!
Doe jij voor mij een mooie stand-up??

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author