Parkeerplaats vreemdgaan met: Marissa84 uit ,

Marissa84

 • Naam: Marissa84
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 33 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: gezet
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Dit is ironisch als ik je vertel dat ik nog nooit op zo'n website ben geweest. Ik heb me een keer aangesloten, maar nooit wat mee gedaan, want ik ben erg druk met werk. Nu ik besloten heb om mee te doen, heb ik voor deze website gekozen. Nu dat ik hier ben, ben ik hier voor de lol en wat spanning.

Over jou: Ik geniet van een man te kennen die eerlijk, fatsoenlijk, schoon en leuk liefhebbend is. Als we discreet zouden moeten zijn, dan zouden we dat moeten zijn. Ik geniet niet van complicaties. Ik wil alleen maar lol hebben.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author