Parkeerplaats sex date met: FloortjeS uit Sint-Jan-in-Eremo, Oost-Vlaanderen

FloortjeS

 • Naam: FloortjeS
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 61 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Oost-Vlaanderen
 • Woonplaats: Sint-Jan-in-Eremo
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Cursus
 • Tattoo: Nee

Over mij: HGallo, wie ben ik? Iemand met een flinke dosis positiviteit, relatieverinmgsvermogen en een vitaal verstand en ditto lol. Ben een heel tevreden persoon met een warme thuis en een leuke clubje vrienden. De plaatje’s zijn niet zo recent (5 jaar oud) maar geven zeker een goed zicht hoe ik er nu uitzie.

Over jou: Wie zoek ik? Iemand die met beide legs op de grond staat, iemand die net als ik positief is ingesteld en goede bedoelingen heeft met zijn buurtvan.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author