Parkeerplaats sex date met: fayes uit ,

fayes

 • Naam: fayes
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Ja

Over mij: Leuk dat je mij komt bekijken. Ik ben Faye en heb een lat-relatie met een man die in Zwitserland woont. Dat is op zich heel leuk, maar ik merk dat ik ongeduldig begin te raken. Ik wil eens kijken hier in mijn eigen buurtvan wat er rond loopt. Ben zelf gebonden aan een rolstoel, dus ik kan niet zomaar even de stad induiken. Ben geinteresseerd wat ik hier tref.

Over jou: De man die ik leuk vind is zeker iemand die mij niet ziet als een zielig hoopje in een rolstoel. Je bent er misschien zeker helemaal niet mee bezig, iets waar ik vooral op hoop. Ik kan kleine stukjes lopen met ondersteuning hoor, dus als je me helpt komen we vast goed op weg!

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author