Parkeerplaats sex date met: Fannny uit Gouda, Zuid-Holland

Fannny

 • Naam: Fannny
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Gouda
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik ben geboren in Nederland maar mn ouders komen uit Turkije, Mijn ouders zijn weer terug gegaan, en ik ben bij mn zus ingetrokken in Gouda. Ik studeer informatie (erg breed begrip ahum). Ik werk parttime bij een accountants bureau. Je moet ergens de studie van betalen!!!

Over jou: lekkere respectvolle gast, aardig, eerlijk, vitaal haha
grappig, beetje stylevol, maar niet zo’n bontkraagjes figuur. Stereotypes heb ik werkelijk een stronthekel aan.
Beetje romantische aangelegd, tja je moet wat overhebben voor een juffrouw als ik :p

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author