Parkeerplaats sex date met: Debsy00 uit Delft, Zuid-Holland

Debsy00

 • Naam: Debsy00
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 20 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zuid-Holland
 • Woonplaats: Delft
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: Universiteit
 • Tattoo: Nee

Over mij: Mijn naam is Debby en ik ben dol op een goed feest, en zeker een intiem privéfeestje met een lieve man daar heb absoluut geen probleem mee: hihi! Ik ben op dit moment niet op zoek naar een verhouding omdat ik het te druk heb met alle andere dingen in mijn leven, kun je hiermee leven?

Over jou: Als je geen probleem hebt dat ik je alleen voor sex ga, vind ik dat geweldig. Ik heb geen zin om een verhouding te hebben en alles daar om heen. Ik wil gewoon genieten van sex. Denk je dat je dat aankan?

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author