Parkeerplaats sex date met: BirgitteK uit Abcoude, Utrecht

BirgitteK

 • Naam: BirgitteK
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 43 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Utrecht
 • Woonplaats: Abcoude
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Hallo gezellige personen! Mijn naar is Birgitte, alweer 43 lentes en nog steeds (voor mijzelf) in de bloei van mijn leven! alleenstaand maar niet getreurd, vrijgezel maar niet eenzaam, vrijgezel maar niet verdrietig.
Ik ben alweer een lange tijd zonder een man geweest, maar een maatje in het leven is waarschijnlijk vaak leuk.

Over jou: Dag maatje, wat heb jij de laatste paar jaar gedaan in de tijd dat ik naar jou op zoek ben geweest? heerlijk genoten van het vrije leven? Met of zonder een vorm van seksueliteit? Want laten we eerlijk zijn, dat willen we toch allemaal hier?
Jij hebt vast zeker zin om lekker met mij samen te gaan wandelen, bos of strand, de keuze is aan jou. Ik lust graag een vinootje, wat zou jij willen drinken?
Ik heb het eten al gekookt, ik hoop dat je van Chinees geniet, want dat is toch zeker mijn favoriete kostje

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author