Parkeerplaats sex date met: Bagel0 uit ,

Bagel0

 • Naam: Bagel0
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 29 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: bruin
 • Roken: Nee
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Ik maak graag plaatje's van mijzelf, en nu ik hier zit merk ik dat ze goed van pas komen. Ik wil mezelf waarschijnlijk niet helemaal geven. Maar een tikkeltje zal ik je laten zien. Ik ben Lise opzoek naar een opwindende date. Ik geniet van het mannelijke geslacht en zal er dan ook alles voor doen om het je zo leuk en fijn mogelijk te maken.

Over jou: Dag meneer, ik zoek misschien zeker jou. Die opwindende man, tikkeltje mysterieus. Niet voor alle vrouwen te vangen, dat vind ik echt sexy aan een man.
alleenstaand moet je zeker zijn trouwens ; )

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author