Parkeerplaats sex date met: BabydollM uit Bilzen, Limburg_be

BabydollM

 • Naam: BabydollM
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 19 jaar
 • Land: Belgie
 • Provincie: Limburg_be
 • Woonplaats: Bilzen
 • Lengte: tussen de 1.60 en 1.70
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: zwart
 • Roken: Ja
 • Piercing: MBO
 • Tattoo: Ja

Over mij: Mijn naam is Jessica en ik ben momenteel op zoek naar een date of een vaste verhouding, maar als het op een date niet zo zou klikken, kunnen we zeker nog steeds vrienden blijven indien gewenst……

Over jou: Ik ben op zoek naar een man waarmee ik eens kan lachen, interesses mee kan geven, maar ook gemeende momenten mee kan beleven. Verder is een interesse voor films, geeky stuff zeker goed meegenomen. Ik ga niet zeggen dat ik het karakter boven uiterlijk verkies, want dan zou ik liegen.

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author