Parkeerplaats sex afspraak met: Tempera uit ,

Tempera

 • Naam: Tempera
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 61 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: bruin
 • Haar: blond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Nog even en ik kan stoppen met werken. Daar kijk ik zo naar uit en dan heb ik ook alle tijd om een man liefde en aandacht te geven. Een verhouding ben ik hard aan toe. Ik ben een huiselijk type die een man in de watten wil leggen. Niet dat je geclaimd wordt want zo ben ik niet. Je kan niet 24 uur per dag met elkaar bezig zijn. Er bestaat mijns inziens ook iets als een middenweg.

Over jou: Vrolijk, spontaan en eerlijk dat zijn jouw karaktertrekken. Net als ik wil je de levensjaren die ons nog resten in een romance doorbrengen. Onze oude dag alleen slijten is niets voor mij en jij hebt dat gevoel ook. Er is nog samen meer te ontdekken en ik hoop met een lekkere vriend.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author