Parkeerplaats sex afspraak met: Rosie1110 uit ,

Rosie1110

 • Naam: Rosie1110
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 56 jaar
 • Land:
 • Provincie:
 • Woonplaats:
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: blauw
 • Haar: donkerblond
 • Roken: Nee
 • Piercing: HBO
 • Tattoo: Nee

Over mij: Een verhouding is voor mij nu niet echt mijn topprioriteit maar op termijn zou dat best zeker kunnen, daar sta ik in ieder geval zeker voor open mocht die beroemde/berucht vonk er zijn. Mijn leven is best zeker gestructureerd en ik geniet van orde en regelmaat. Verder hecht ik meer belang aan wederzijds respect en elkaar de ruimte geven om je eigen mening te hebben, ook al is die anders dan onze eigen mening.

Over jou: Een goed luisteraar, iemand die metwaardering met me om gaat en empathisch is zonder erin te overdrijven. Een actieve man die kan genieten van kleine dingen. Stipt op de minuut hoef je niet te zijn maar als personen een loopje nemen met bepaalde afspraken, daar kan ik de kriebels van krijgen.

sexdating zoeken

admin

View more posts from this author