Parkeerplaats sex afspraak met: QueenieC uit Axel, Zeeland

QueenieC

 • Naam: QueenieC
 • Geslacht: vrouw
 • Leeftijd: 30 jaar
 • Land: Nederland
 • Provincie: Zeeland
 • Woonplaats: Axel
 • Lengte: tussen de 1.70 en 1.80
 • Lichaamsbouw: slank
 • Ogen: grijs
 • Haar: blond
 • Roken:
 • Piercing:
 • Tattoo: Nee

Over mij: ik wil nog niet mijn naam kwijt en ook nog geen image, behalve anoniem. Ik zit in een lange afstands romance. mijn vriend woont in Brisbane in Australie. ik heb hem daar ondervinden kennen toen ik voor een jaar op backpack reis was. Het was liefde op eerste gelaat. Ik ga elk jaar voor een maand of 2 heen, alleen het is het reizen erg duur en of ik zoveel over heb voor hem???? 10 maanden in NL zitten zonder seks? Dat kan ik absoluut niet meer… Ik wil niet als een slecht persoon overkomen, maar ik heb ook mijn lusten.

Over jou: Ok, het zit een beetje vagina. mijn vriend woont dan zeker aan de andere kant van de wereld, mijn familie en vrienden hier in NL zijn ook op de hoogte van mijn gebondenheid met hem. En ik ben als de dood dat zij erachter komen dat ik hier een beetje loop te flikvlooien met andere knapen. Dus alles moet gewoon discreet, plaatje van me kun je krijgen, als je gemeend bent en geen grappen probeert uit te halen.
afstand boeit me echt niet, als ik normaal gesproken naar Australie reis, moet iemand in NL of zeker Belgie geen probleem zijn dacht ik.
Leeftijd geniet ik nog even voor mezelf,

sexdating zoeken

Veronica

View more posts from this author